Főoldal | olcsó órák katalógusa tervező órák women_replica TAG Heuer órák gyémánt keret katalógusa tervező órák rolex_replica Daytona Rolex katalógusa replika labda watches_replica TAG Heuer órák sport katalógusa replika Baselworld TAG Heuer watches_replica nagykereskedelmi mont blanc órák katalógusa replika Mont Blanc termékek watches_replica Rolex órák telefon katalógusa replika Mont Blanc kiskereskedelmi watches_replica új Rolex GMT Master II órák katalógusa replika Rolex tengeralattjárós szüret watches_tag Heuer automata óra csörgőkígyó katalógusa replika Rolex tengeralattjárós vs watches_patek Philippe replika órák katalógusa Rolex sorozat watches_replica TAG Heuer képlet nézni katalógusa Rolex szolgáltató központok watches_replica Panerai 289 órák katalógusa A történet Tutima elválaszthatatlanul kapcsolódik a történelmi múlt a Glashütte, a német városban, melynek replika óra piactér ben alakult 1845-Ferdinand Adolph Lange. Tutima 'gyökerei hosszabbít a 1927 Glashütte és domináns Präzisions-Uhrenfabrik GmbH nem sújtja a gazdasági nehézségek.
Ez az, amikor a vállalkozó Dr. Ernst Kurtz a színen. A jogász először replika tag heuer a Hamburg tette a Glashütte replika óragyár Urofa és Ufag a csődbe tetemét a Präzisions-Uhrenfabrik. Kurtz tapasztalt jó érezni, hogy ezek a vállalatok kell járatni összpontosítva wristreplica órák helyett a zseb replika órákat Glashütte már túlnyomórészt-gyártás.
a pénzügyi fellendülés a harmincas szolgált a 2 gyárak létre saját nemzetközi szektorban tervezett bármikor sokkal agresszívabb a trendi svájci wristreplica órák. Bár Urofa készült ebauches, Ufag előállított kötött replika órák-és fő márkanév Tutima szinonimája lett a kiváló minőségű az eljárás alatt.
belül közel 1938 a 2 gyárak foglalták bele a fegyverzet ipar által az irányító adminisztráció, és a két, sok évvel később, akkor ezek teljesen leállt a termelés a polgári wristreplica nézi, amíg a végét a háborús kötelezettséget, amely biztosítaná oda egyet a legendás pilóta 's replika órákat minden idők belül a képében a Reich' s légnyomás óra.
Körülbelül harminc, 000 tételek Tutima 's kezdeni soros pilot' s replika óra tettek között 1941 és 1945-ben hajtott kézzel kellett felhúzni kronográf kaliber 59 és felszerelt, amit a cég a továbbiakban a sebesség megállt az idő-ismerős, hogy egy flyback célja ma-oroszlán 'részesedése amely hasznosítja, mivel a hivatalos replika óra a német birodalmi légierő' katonai szolgáltatások pilóták.
Kelet-Nyugat találkozik katalógusa május talán 8, 1945, csak kevés óra előtt a hivatalos zárása Earth War II, Glashütte lebombázott egy személy zárási idő, az oroszok ügyelve arra, hogy az egész város 's sötétkék telepítés befejeződött akár leveled. Glashütte 's esetben ez tervezett replika óra és más mikro mechanikusan érintett gyárak. Ami túlélte a támadást a levegővel elbontották és szállították vissza felé a Szovjetunió. replika használt érték Rolex órák Ez egy súlyos sokk, és egy személy, hogy állítsa Glashütte 's replika óra területen ismét számos évekig. Katalógusa Kurtz pang benne a régió Németországban, amely határos Szász de utána maradt eleme NSZK és vett sok képzett Glashütte kereskedők vele. Memmelsdorf ben átvette az egykori összeszerelő üzem a Glashütte piactér, egyformán Urofa és Ufag már lebontották a szovjetek.
a kezdeti megszállás Kurtz leszállt volt hogy összeállítsa a fennmaradó leltárt Caliber 59 hogy már megmentett, hogy az amerikai hadsereg. Körös-körül 1951-ben költözött az Észak-Németországban, végül ülepítő Ganderkesee, a közelben Bréma és kezdett alkotni replika órák aláírta használata közben a gyártó neve Kurtz Glashütter hagyomány. katalógusa 5 évvel később, Kurtz ismét ütközött pénz problémák miatt az egyre növekvő szintű versenyt által kínált olcsóbb, nagy sorozatú wristreplica órák Svájcból, és a személyzet Werner Pohlan vett meghaladja a cég. Pohlan, aki átnevezte a szervezet Nurofa (így hozzá egy jelképes észak felé az első Glashütte cím), újra a márka azonosítására Tutima egész idejét, mint a társasági fejét. katalógusa 1960 üzletember Dieter Delecate vett mintegy. Ő volt a munkatársa Pohlan plusz egy közeli bizalmasa Kurtz. Azt figyelték meg, hogy az, hogy Tutima virágzott megfelelően korábbi kvarc válság válni pacesetter a mechanikus reneszánsz.
Hommage
előző Might, Delecate végül teljesítette a fele ambíciói a vállalkozás számára. Jobb távollét után hatvanöt sokáig, ő vezette Tutima ingatlan Glashütte.
Delecate családi Dieter futtatja együtt két legidősebb kisgyermekek, Jorg és Ute-eddig általában konzervatív választás, és ez magában foglalja az átadás ismét Glashütte. Delecate vásárolt eszközök korábban ház a terület 's vasúti rutin karbantartási személyzet 2005-ben, és megkezdte felújítások a döntéshozatal, amely végül csak akkor történik meg, 2008-ban katalógusa Tutima most azonnal szomszédok Nomos, amelynek székhelye az előző vasútállomástól, különösen módon hiányzik egyformán Glashütte Elsődleges plusz egy. Lange Söhne. katalógusa 2008-Delecate alkalmazott Rolf Lang. Lang gyakran sarokköve közelmúltban szász Órák: nemcsak azt ő szolgált vezető restaurátor a számtani fizika szalon található Drezda 's Zwinger-, amely otthont ad az egyik a legszélesebb és számos fontos gyűjtemények történeti időmérő eszközök, de azt is megállapította, a fő helyzete helyreállítása és különösen kezdeményezések a. Lange Söhne volt generációs fej Moser Cie.
Tekintettel arra, hogy 2008-ban, Tutima és Lang történetesen dolgozni egy nagyon bonyolult, korlátozott változata időmérő tiszteletére Kurtz és Tutima 'története replika tag Link karóra . Ismert, mint a Tutima Hommage, hogy 's hihetetlenül első pillanattól átjátszó jönni kívül Glashütte, amit teljesen fogant, és létre létre, míg a német Mekkája nagy óragyártó.
High-Tech Renaissance
A vadonatúj gyártási egység 4 fok teremtés ház tele gépek és alkalmazottak; a gond nélküli forgatókönyv, amely lehetővé teszi, hogy változás termelési és prototípusok válik gyártott rendkívül gyorsan. Szükségtelen az állami, a gyártó létesítmény state-of-the art, amikor a technológia-különösen a napos pince fokozat, és hogy tele van a legújabb generációs CNC gépek, amelyek közül sok figyelhető belül a padló talaj eredményeként a jelentős kukucskáló, míg a padló.
Holger Raupach, aki költözött óraiparban csinál munka jelentős fémek, felelős az numerikusan vezérelt berendezések. Lang-, aki így írja le kivételesen kreatív és nagyon kíváncsi -is boldog, hogy az ilyen típusú előre gondolkodó munkatársai.
Lang helyezi egyéni hangsúlyt csapatmunka ebben gyáregység. Ő tizennégy kiválogatott munkatársai, akik közül kettő mozgás tervezők.
oroszlán 'részesedése e munkavállalók megtalálható benne a befejező osztály, ahol csak az iparosok őrölni, a lengyel és a fájl elérése leggyakoribb Glashütte vadászat az Hommage' s mozgás. Ez első pillantásra nem tartalmazza a mai dekoráció megközelítések, mint a Glashütte bordázattal-ami Cotes de Geneve egy sokszínű szögben vagy perlage. Caliber 800 csiszolt és utána matt aranyozott csak egy matt felülettel. A megkötött mozgás úgy tűnik, hogy homályosan angol, ami nem minden eset: korai Glashütte Órák rendkívül angol a divat. Minden metszetek ezen mozgás, beleértve a észrevehető kulcsban közlemény a stabilitási kakas, kézzel töltik ki nem elővágási végzett lézeres, valamint a stabilitási kakas van gravírozva megkönnyebbülten szemben lapos gravírozás-as szabvány Glashütte értékek diktálják. Tanuld az összes ez a mozgás 's karok, hidak és kakasok, és rugók kívül az egyensúlyi tavasszal jönnek létre házon belül. Abban a pillanatban, az esztergált alkatrészek ilyen jellegű, mint a kerekek és fogaskerekek egyre beszerzett Svájcban . a szolgáltató, hogy Hát 't otthon a replika óra piactér gyártja harmónia kerék Szászországban, és a súlyozott stabilitás csavarokat megjelenik egy további szász szállítója. Tekintettel arra, hogy katalógusa Lang munkálkodott a Moser Cie több mint három éve több, indít debütált darab, ez a feltétele, hogy ő vegye ki a Műszeripari hajszálrugóval az időmérő. Még így is, a terminál görbe hajlított házon megmutatni jobbra egy Breguet-style hajszálrugóval.
vezetői a Hommage
volt általában a találkozás átjátszók felújításával adta Lang arrogancia javasolni ez a merész projekt Delecate. Tutima 's Hommage perces repeater lehet nagy órák időmérő alapja a hagyományos Glashütte értékek külön hangsúlyt fektetve a biztonsági és a különleges vége, mint diktálta a város' s időmérő alapítók. Jorg gyönyörködni történetek Kurtz is volt rajong a klasszikus replika órák, függetlenül attól, hogy ő is hatékonyan kell tekinteni Szász 'apja soros ipari gyártás.
Ez lehet egy replika óra, amilyet már semmilyen körülmények között, mielőtt figyeltek meg Glashütte, sugallja Lang. A fő oka ennek gyakran az, hogy Glashütte nem generált egy egész perc ismétlő kívül-svájci-help. Ferdinand Adolf Lange szabadalmaztatott könnyű negyed repeater 1866, és 1873-ban fia, Richard megkezdett egy verzió létrehozásakor, amelynek naprakész mechanikus stílus meg egy másik rugó hordó és stabilizálja normál Glashütte háromnegyed lemez. A szervezet épült mintegy hétszáz ilyen 1940 körül (a legtöbb 1914 előtt.) Az összes többi átjátszó gyártott Glashütte voltak szerint ebauches szerelve Audemars Piguet vagy LeCoultre, amely a Le Sentier székhelyű szervezet célja elsősorban a Glashütte vállalkozók (köztük A. Lange Söhne, Julius Assmann, és Durrstein). Ezek ebauches végül leírt LeCoultre 'bevételeinek katalógusok, mivel a stílus allemande (a német stílus).
A bevezetés az ünnepi óra, Tutima elhelyezése, egyedül lenni csak egy Glashütte' s nagy játékosok, bár jelenleg ez komplex időmérő tervezik, hogy továbbra is egyedülállóan egy korlátozott változata huszonöt darab.
szász Hangok
Hommage tulajdonképpen egy három résztvevős perces repeater fogant az alapoktól kezdve. A 32 mm-es kézi felhúzású Caliber 800 jellemzők 550 adott személy elemeket. A klasszikus matt, csiszolt, aranyozott vége és egy Glashütte háromnegyed lemez, ez a figyelemre méltó mozgás azonnal felismerhető, hogy egy árut a földrajzi hely. A fém alkatrészek átjátszó-minden 1, hogy megtörtént és az ón-csiszolt tökéletesre Glashütte-csúcsosodik, míg a két harangot csatolva az a körülmény, sokkal jobb rezonancia.
rezonancia kérdése volt fantasztikus ellenértékeként Lang és csapata. Míg Kurtz tapasztalt tanítványai megértsék zenei eszközök, hogy növeljék a kézügyességet, Delecate és Lang-elégedettek a jó minőségű saját mesterek-úgy döntött, hogy kezelje a pályán és a rezonancia az átjátszó elforgatásával a Acoustic Labs a TU Dresden és Institut für Musikinstrumentenbau változatosság és elemzése. A 2 Megjegyzések az ismétlődő harangot (Ding együtt Dong) ezért a nagy 3. intervallum, annak érdekében, hogy kibocsát egy vidám hang replika Breitling online áruház órák, replika rolex buborék vissza karórák.
helyet kapott a Negyvenhárom mm körülmény erős vörös arany vagy platina felhasználásával döntés egy tipikus vagy szkelettált tárcsa, ez a remekmű szigorúan minimális. katalógusa A Hommage marad csak, hogy Dieter Delecate adni. Tisztelgés.
Ami Tutima 's napról napra termelés, ez' -ek fognak át, hogy ez az új döntéshozatal Glashütte, pontosan ott, ahol a Delecate szeretteit csodálatos ötleteket is. Mi már évek óta keresi a most alaposan bele Dr. Kurtz 'filozófia a gyártásban, Dieter Delecate állította. Mi' újra fog visszatérni az útra ő 've folytatódott a vállalati létrehozásával kiváló minőségű, kedvező árú replika órákat. < br>